lifestyle logo

مرغ مارپیچی

مرغ مارپیچی

arrow
نمناک دنیای مدگوناگون راهنمای انتخاب لباس برای اندام گلابی شکل + عکس
مرغ مارپیچی ، طرز تهیه مرغ مارپیچی
“مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه ی مجالس و میهمانی های مخصوص شما است.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

مواد لازم برای مرغ مارپیچی

  • سینه مرغ بدون استخوان : یک عدد
  • سیر و میخک خرد شده :به مقدار لازم
  • پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • ژامبون گوشت دودی : 4 برش نازک
  • برگ ریحان : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

مرغ مارپیچی

طرز تهیه مرغ مارپیچی

ابتدا سینه مرغ را پهن کرده و آن را به کمک بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود و حالا به کمک سیر ، نمک و کمی فلفل و میخک مرغ را مزه دار کنید و سپس لایه های ژامبون را روی سینه مرغ پهن کرده و برگ های ریحان را روی ژامبون ها بچینید.

سینه مرغ را به همراه مواد داخلش رول کرده و و با سیخ های چوبی کوچک آنها را سیخ بزنید و در تابه ای مقداری روغن ریخته و سیخ ها را داخل آن سرخ کنید سپس می توانید از مقداری زعفران برای خوشرنگ تر شدن مرغ ها استفاده کنید.

برای پختن مرغ ها میتوانید از باربیکیو استفاده نمایید.  

نکته

جوجه ها را می توانید بجای گریل در تابه سرخ کنید و با نان سیر، پنیر پارمسان و سالاد سبز سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ مارپیچی

مرغ مارپیچی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ مارپیچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ مارپیچی خوش طعم

منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک/ک
این مطلب مفید بود ؟ 40 0
نظر کاربران
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است .
كليه حقوق اين سایت متعلق به شرکت اندیشه پرداز مي باشد.
باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب ر سایت namnak.com مجاز میباشد .